Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack mina vänner för er uppmuntran.


Till min hjärtevän

Mitt solsken
nyss hade jag dig här
tätt intill mig
min hjärtevän

du visade mig
känslor jag inte trodde fanns
kärleksfulla blickar
ömma kyssar
allt mer passionerad
vi besteg högsta berg i vårt liv
i ett ögonkast
och blev berusad

du strödde över mig din kärleks sötma
och fick mitt lilla hjärta
väl packad i livets saga

våra ljusa sällsynta stunder
var jag alltid rädd om
vi och vår doftande väg
alltid siktade framåt
mina kreativa idéer flödade
överallt utan slut
för dig
för allt du rörde vid
omvandlade till poesi

nyss hade jag dig här
och du stannade kvar
för evigt




Fri vers av Rise Little One
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-11 21:26



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vad fint du skriver om din hjärtevän och snart är det Alla hjärtans dag. En sådan då dikter som den här bör läsas.
2012-02-12

    Birgersdotter VIP
Vackert..som en sirlig piruett
2012-02-11

    Ken Cassel
Underbart, Thu
:)

Kramar!
2012-02-11

    lory
magi i din aord från första raden till den sista..vackert som en sommaräng....din skattkista..vårda den ömt
2012-02-11

  Ninananonia VIP
Vackert... :)
2012-02-11

    ej medlem längre
Så vackert...skört och fyllt av kärlek. Stor applåd!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One