Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika personligheter dras till varann


Normal?

Du är lugn
Jag är orolig

Du är stark
Jag är svag

Du ser ljus
Jag ser mörker

Vem är normal?




Övriga genrer av Life
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-01-23 19:37



Bookmark and Share


  Missi VIP
ja, det kan man fråga sig. fyndigt.
2006-02-06

    Mejja
Ingen mer onormal eller mer normal än den andre. Beror nog bara på vad vi bär i våra ryggsäckar - minnen, upplevelser. Det som format oss i vårt vara.
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Life
Life