Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svek


varför?

Ser mig själv i spegeln
hatar detta ansikte
\"du är det värsta som hänt mig\" sa han
kniven vrids om i mitt hjärta
tusen tårar droppar
\"hur ska jag kunna lita på dig igen\" sa han
jag har inget svar
inte ens jag litar på mig själv igen
\"hur kunde du?\" frågar han
jag blev fångad av nuet
tänkte inte på morgondagen
om jag bara kunde få det ogjort




Fri vers av Life
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-02-06 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Life
Life