Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har precis börjat skriva, prövar mig fram för att bäst uttrycka mina tankar, tänkte inte publicera denna men men


Saknad

Jag saknar din doft, din hud, dina ögon
Jag saknar din värme, din röst, ditt skratt
Jag saknar att se på dig, saknar att röra vid dig
Jag saknar att prata med dig, få dig skratta
Jag saknar ditt lugn, din ro
Jag saknar att ha dig sovande bredvid mig
Jag saknar att..att få göra ALLT med dig!

Jag visste inte att det kunde kännas såhär,
glömt att kärleken är värd att riskera bli sårad för.
glömt hur underbart det är att älska någon,att bli älskad,
veta att någon finns där som bara är min.

Jag har vågat ge en bit av mitt hjärta
trodde aldrig jag skulle våga det igen

Rädd?
Ja, men kär..




Fri vers av Life
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-01-24 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Life
Life