Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt

Skriver otrohetens handling
och min skuld
svart på vitt
skickar det till dig
kanske läser du det nu
förbannar dig över kärleken
och dess svek
förlåt skrev jag
det räcker inte
vet att allt är förlorat

tårarna rinner
mitt hjärta är tomt
förlåt, förlåt, förlåt..
än en gång står jag själv
ville ha dig med mig på vägen
men nu får jag vandra själv
om jag ändå kunde gå tillbaka
få det ogjort

jag vill inte vandra iväg
men en gång har jag förlorat
i kärleken




Fri vers av Life
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-02-06 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Life
Life