Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

                   




Okänd dag

I morse mötte mej himlen med ett underbart vackert leende.

Blå himmel och vita molnstrimmor.

Och någonstans anade jag solen.

Ljuset kom liksom underifrån vid horisonten.

Björkgrenarna, de nakna och nästan svarta,

avtecknade sig mot allt det sköna.

 

En fiskmås, på sina breda vingar, skar genom rymden,

svävade lite majestätiskt i tyst vördnad.

Så skiftade nyanserna, gick över i ljus orange

och dagen var ett faktum.

 

En ny dag,

med okända nyanser.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-10 11:01



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker och finstämd dikt
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP