Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag lämnar dig





När jag lämnar dig

Du bara log

När jag lämnar dig sa jag

Men du bara log

Jag går nu och kommer aldrig igen

Du stod bara still och log,

Jag drämde igen dörren och drog

Jag såg dig i fönstret

Men du bara log

Jag lämnade landet och dig jag bedrog

Men du skickade bilder där du bara log

Jag blev nog förälskad

Men du bara log

Jag tog mitt förnuft till fånga och flyttade till landet som var mitt

Jag sa att jag älskar dig

Och du bara log

Nu är vi kära


Och DU BARRRRA LOOOOG


JOHAN SKATTBERG 5 februari 2012




Fri vers av johan skattberg
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-10 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johan skattberg