Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens safär



Naturens vackra berg

Träden som har alla värdens former skickar som ett brev på posten dess energi, 

Stenen som är så tung att allt liv på hela moderjord inte kan rubba den vaktar skatter som aldrig beskådats, 

Vinden soms föser alla viskningar flera tussen mil som sakta smeker din oberörda kind, 

Vattnet som sakta tar sig fram i bäcken utstrålar skogens djupa pulsåder, 


Johan skattberg 8 februari 2012




Fri vers av johan skattberg
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-16 12:48



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Johan! :)
Och du!
Kom förbi i morgon om du känner och vill och har tid
För då kanske vi kan bli klara med det som vi har påbörjat..

Mvh

Ken
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

johan skattberg