Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dans i livets sista chans


Dans

Jag tittade ut genom fönstret och försvann
Jag såg 50 år tillbaka i tiden
När klara minnen fanns
Nu när jag tänker är det ingen dans
Men när jag tänker på kärleken bjuder minnena till dans
Jag är så glad att du gav mig en chans
När jag kommer till himlen ska jag bjuda på dans
Jag lägger mig ned en stund och vagas till sans
Sen är jag redo för en...




Fri vers (Fri form) av johan skattberg
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johan skattberg