Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en katt i famnen är det svårt att vara olycklig

Ett envist krafsande på dörren
ett ynkligt litet jam
följt av ljudet från mjuka tassar

En fuktig nos mot min hals
ett dovt spinnande i mina öron
ett par kärleksfulla klor i min axel
och kittlande päls i min näsa

En vibrerande kattkropp i famnen
så liten, så varm, så nära intill

Då är jag
trots allt
rätt lycklig




Fri vers av Cissmoll
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-12 00:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) lycka..
2012-02-20

  cilax VIP
fint
2012-02-12

  kerstin skriver VIP
jag har en tiger bredvid mig :)
djur har en tröstande förmåga!
2012-02-12

    Shush
Eller en hund bredvid sig. Fint skrivet.:)
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll