Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFÄRD

 

 

barnets leende

 

 

 

 

kan smälta stålet

 

 

 

 

 

 

i kulhålet

 

 

 




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-12 07:25



Bookmark and Share


    lory
SANT!!!!!!och sanning i den.....bravo
2012-02-15

    ej medlem längre
Skickligt att med så få ord säga så mycket...som känns!
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge