Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet

Sorgens mantel har släpat så länge
behövde lite hopp
När nuet är så enkelt
som det är just nu
Då är det skönt att leva
Vila lite i ljuset
och andas




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-12 12:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Gott att kunna göra det
2012-02-14

  Järnkatten
Man får vara tacksam för varje sekund, fint skrivet :)..
2012-02-13

    ej medlem längre
Som en mild smekning är dina ord.
2012-02-12

  Ninananonia VIP
Jag andas in dina ord..och njuter..
2012-02-12

    AA VIP
Finta. Ta vara på stunderna.
2012-02-12

  Anya VIP
Visst! Fint!
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP