Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för själen dricker inte macchiato


tillit är exakt exakt samma baklänges


man skriker i dödsångest
redan i vaggan
men lär av erfarenheten [och en livstid av terapi]
att man får det man behöver
och överlever

så plötsligt en dag händer det
man hittar sig själv

utspridd över grusgångarna
som isärslitna spindelben
och det förkroppsligar det kvinnliga minnet
som en överdos oxytocin
kan inte avslöjas [med en keylogger]

det är den normaliseringsprocessen
som är upphovet till nypressad espresso




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 894 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-02-12 15:00



Bookmark and Share


  WyS VIP
Bra!!!
2015-03-15

  rebecca d
skrattar hejdlöst. Du får ihop det. Existensiell ångest i vardagsrummet...mycket bra!
2012-02-12

    Göte Holmlund
ja, för kaffe utan grädde är som kärlek utan kyssar
2012-02-12

  himlens hemlighet VIP
svart kaffe är det enda som saknar fläckar ;)
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP