Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Drömspel

 

 

Som en skimrande rustning av kyssar o tårar

bär jag din brynja av gyllene nät

aldrig mer får tvivlets taggar mig sårbar

det är inget jag tror jag är säker jag vet

 

När jag bär dig på utsträckta händer i natten

över forsande skummande farliga stup

glöder Kärlekens eld som ett flammande vatten

som en dyrbar gåva i våra hjärtans djup

 

Aldrig mer ska vi trampa på lidandets stigar

där förnedringens ok har sargat vår själ

nej för Kärleken höjer vi vår lans och krigar

för vi vill varandra så innerligt väl

När jag varsamt lägger dig på en bädd av längtan

och räcker dig åtråns fylliga vin

och du ger mig nyckeln till ditt lås av trängtan

då vet jag att Du för Evigt är min




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 408 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-13 12:31



Bookmark and Share


  Chawa VIP
"När jag varsamt lägger dig på en bädd av längtan

och räcker dig åtråns fylliga vin

och du ger mig nyckeln till ditt lås av trängtan

då vet jag att Du för Evigt är min" - ord jag tycker mycket, mycket om!
2013-08-08

  Linda CH VIP
Strålande vacker! Applåder!!!
2012-05-16

  alvan
Ahhh... romantikern i mig bara ler! Bedårande!
2012-02-27

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-02-15

    lory
na na na na nanana nanaa..början på valsen....dina ord
2012-02-15

    ej medlem längre
Du har lyckats fång det sinnliga med det längtansfulla på ett helt underbart sätt här!
2012-02-13

    ej medlem längre
Helt ljuvlig är denna!... som en vals..
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge