Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kall februaridag

det livliga livet var gömt
under kalla vita matta
ändå såg jag sommar
drog in med saften från det gröna
ljuva smaken från dina varma läppar
stannade kvar
ropade på mig
ständigt
skuggan av oss klev fram
förblev verklig bild ur livets arkiv
tog plats vid stängslet
en lätt beröring vid höften
gav mig trygghet
en välkänd doft av armani
grep tag om mitt hjärta
fylld av lycka
kysste jag dina mjuka fingrar
min dyrbara skatt
sträckte ut min hand
men fanns inte din i min
allt förblev genomskinligt
höll mig kvar intill dig
men fanns bara kylan
åh, min saknad och längtan




Fri vers av Rise Little One
Läst 193 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-13 21:29



Bookmark and Share


    lory
vackert längtan
2012-02-14

  Suzy med punkterna
Tycker om det lästa. Längtans vackert med sorgkant
2012-02-14

  Ninananonia VIP
Längtan i orden...
2012-02-13

    ej medlem längre
En sån innerlig dikt. Orden får mig att känna både glädje och vackert vemod. Du målar känslor med hela färgpaletten.
2012-02-13

    Birgersdotter VIP
Vackert berörande varmt längtande
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One