Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

I en hjärtekrans
samlar jag varma tankar
till alla er som betyder...
Den strålar och lyser
i morgonens
ännu mörka timma
Idag snöar det små små
tankehjärtan




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-02-14 06:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert målar du dina ord
tankehjärtan vilket fint ord
2012-02-14

  Rise Little One
så vackert du målade med dina ord...
2012-02-14

  Minkki VIP
tycker om tanken att det snöar tankehjärtan...
2012-02-14

  Ninananonia VIP
Nu skriver jag min 10 000:de kommentar :) Hihi!

Jag tycker om allt du skriver.. för du skriver så fint ifrån hjärtat ditt

..och du berör alltid med dina varma ord...

Jag bokmärkte din fina text

min fina poetvän...

Varma kramar från din poetvän... Ninananonia
2012-02-14

    ej medlem längre
Underbart vackra och varma ord från en poet med ett hjärta av guld.
2012-02-14

  Jakob Drakros
Håller 100% med Nina...
Hon var snabbare :-)
2012-02-14

  Änglaögon
vackert och lätt om glädjen i vänskapen. Tycker om texten.
2012-02-14

  Let it go VIP
varma tankar som värmer, tack
2012-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR verkligen Alla hjärtans dag. Ännu en meningslös importprodukt från det äckliga USA.
2012-02-14

  Ninananonia VIP
Tycker om :) dina fina ord... varm kram
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP