Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




My new blog.

 

Naturligtvis kommer jag att lägga ut mina dikter på Poeter.se

även i fortsättningen.

 

                              MEN

 

Framöver kan Ni även läsa mej på min blogg

www.alvathepoet.blogspot.com

där jag får utlopp för min skrivarglädje

i form av småprat med läsarna.

Väl mött!




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-14 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP