Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


välkomnande





timmerstugans

gläntande dörr

välkomnande doft

nybryggt








Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-15 09:22



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Förmågan att komprimera och ta fram en välsmakande essens, får mig att bli avundsjuk på ditt skrivande. Själv rabblar jag ord och kan inte sluta, typ.
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh