Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


dina händer






dina

händer

varsamt mjuka

stilla smekande






Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 568 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-21 23:33



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Du ger händerna fritt spelrum.



beröring behöver

inte vara

i rörelse
2012-02-27

  anits VIP
Känslosamt
2012-02-23

    Birgersdotter VIP
Kärleksfullt
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh