Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


varför frågan förblev obesvarad





påbörjade

tusen förklarande brev

sände inget








Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 09:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra, dina få ord säger mycket
2012-02-15

    ej medlem längre
Mästerligt!!! Här får du in associationer till obesvarad eller på annat sätt olyckllig kärlek, hela spektrat av smärtsamma erfarenheter

Gillar starkt!
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh