Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


frostkristaller





bilrutans sagolikt vackra

frostkristaller

värmefläkten avrättar







Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-15 09:34



Bookmark and Share


  Dandelion
AL,
vackert här oxå,
ja inte lättimpad,
bra...
G.
2012-02-15

  Jan Linderoth
Du det där kan föras långt. Avrätta frosen, kan man göra på fler ställen än på vindrutan. Kanske på ögonen, för att upptäcka verkligheten. Du skriver varmt och frostlösande, konkret och berör ande. Jag blir stolt för att bli din vän.

Datorn rättede mitt ord berörande till Berör Ande! Fan det är precis vad du gör.
2012-02-15

  anits VIP
En fin bild målar du upp här
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh