Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

för varje kund som kom
frågade jag
"Vad kan jag göra för dig idag?"
varje dag som gick
sa jag aldrig den replik
till mig själv
så därför var sinnen ledsen jämt
måste tänka om
ta hand om mig själv
på riktigt




Fri vers av Rise Little One
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-15 10:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fint att äntligen komma till insiktdikt!!
2012-02-15

    lory
dags att börja tänka på kvinnan som bor i dig...fint...du har kommit till insikt..
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One