Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Vind

 

 

 

Kärlekens vind blåser i mitt

Hjärta

den blåser ut små hjärtfrön

med parasollvingar

över hela Sveriges land

 

Tack alla ni som fångar

ett sådant frö

och sätter det i en kruka

med ömhet och värme

och vattnar med omsorg

Då kan det en dag bli ett stort

Hjärteträd

som i sin tur sätter frö

och skickar ut nya

Hjärtevingar

 

Jag är så tacksam för alla de

små lysande hjärtfrön

som landat hos mig

den senaste tiden!

 

Jag har fösökt att ge dem

en god omvårdnad

och det börjar redan

se ut som en halvdjungel

hemma

men jag trivs!

 

Hjärtligt tack till er alla!

 

 

 




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-15 14:15



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Åh ... välformulerad, poetisk skönhet!
2012-02-20

    lory
du är sänt från ovan eller bara din talang.....ler
2012-02-17

    ej medlem längre
Tack själv för allt vackert och varmt du ger oss.
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge