Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


ensamhet/tvåsamhet






hellre själv

än

ensam i

tvåsamheten








Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-15 22:39



Bookmark and Share


  TT
...just den sanningen har många av oss känt...starka ord men sanna...
2012-02-16

  anits VIP
Så sant skrivet
2012-02-15

  mare VIP
Precis, bra
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh