Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


att undvika negativt språk






att

en dag

undvika

ordet inte







Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-16 08:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äsch, inte då!
Varför väja för det oundvikliga?

Frankensteins monster
Avföring
Mike Oldfield
Exem

Allt det där finns ju trots allt. Tyvärr.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh