Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Din kaj

 

Min kärlek är som havet i skymningen.

Ett stilla vågskvalp.

Rogivande.

Harmoniskt.

Vet att inga stormar i världen

kan få det att ryta

att kasta omkull min båt.

Eftersom den är väl förankrad

vid Din kaj.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-17 09:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet din dikt
andas trygghet
2012-02-18

  Titti Rydberg VIP
Så vacker denna dikten är.
Den ger mig en tankeställare
som är väl värd att grunna på.
Tack!!!
2012-02-18

  Titti Rydberg VIP
Så vacker denna dikten är.
Den ger mig en tankeställare
som är väl värd att grunna på.
Tack!!!
2012-02-18

  M M Mannheim VIP
Läser mig igenom dina dikter och ska återkomma som jag lovat, men det tillkommer så mycket bra poesi!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP