Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


jag sa ju att jag inte ville







iskalla golvet

mot ryggen

du ovanpå







Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-17 19:27



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Min kommentar till Din dramatiska, fina, smärtsamma text blir lite av kontrast.

efter ett nej

jag bara

gick
2012-02-27

  Keily
Målar upp en bild av ett smärtsamt minne.
2012-02-19

  Shininkagemusha
Med titeln så hård så att det gör lite ont.
2012-02-17

  Armo
Brutal bildspråk, snyggt.
2012-02-17

    ej medlem längre
Mycket bra beskrivning av denna kränkning...och med så få ord

Applåder
2012-02-17

  kerstin skriver VIP
ont
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh