Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis

Älskade syskonbarn
Fina vackra underbara tjej
Tänk vad tiden går
nu har du nyss fyllt jämna år
Med ett hjärta av guld
med plats för oss alla
Mitt i karriären
med jobb nöjen och kille
där agendan alltid är full
Är du ändå jordnära
längtar hit upp
Lycka är att få vara i stugan
fotografera
Ligga i snön och njuta av vårsolen
Du älskar att skriva
fantastisk att uttrycka dig
Uppskattar att läsa det jag skriver
njuter av läsa böcker och författar själv
Jag vet att du blir glad
att jag skriver några dikter till dig
Du betyder så mycket för mig
nästan som syskon till mina barn
Dig har jag alltid följt nära
varit på otaliga tebjudningar i ditt rum
Läst sagor och lekt
Tyckte mycket om den lilla och den vuxna du blivit
du är varm kärleksfull och genuint intresserad
Grattis du lilla fina stora
med stor plats i mitt och allas våra hjärtan
Hurra hurra hurra!






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-17 19:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleksfullt
2012-02-18

  Ninananonia VIP
:) Hurra ! :)
2012-02-17

  Anya VIP
Kärleksfull värme!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP