Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


de flesta som andas lever





om statistiken

är riktig

lever jag








Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh