Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller hur


Tiden som aldrig blir utsliten

är ständigt ny

_____


Är tiden folkskygg

tiden som ständigt flyr


_____


Sorlet

klottret i luften

_____


Alla ha en åker

att så

även om den

blir mager

_____


Du är ett innehåll i tiden

tills vidare

_____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 09:56



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Gillar, framförallt
slutstrofen.
2012-02-18

  LenaJohansson VIP
ja...tills vidare..mkt bra
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén