Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

När tystnaden är snäll
räds vi inte det osagda
Vilar tryggt i vetskapen
det räcker långt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-18 15:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina tankar
2012-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Sweet Diana.
Jag ber av hjärtat om förlåtelse och tar genast bort blockeringen.
Varmt tack för din kärlek!
Tydligen har jag missuppfattat dig.
Kram och tillönskan om en fin och trevlig lördagskväll och söndag!

Larz
2012-02-18

  Ninananonia VIP
Fina tankar bär du alltid med dig i ditt hjärta... och jag lyssnar trygg
2012-02-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Apropå, Tysnad...
Det finns en blockering mellan dig och Larz Gustafsson, jag har kikat fel eller du vet ej.
Då, Jag posterade på fel sitt till fel person som hade översatt på mus i hastighet. Och sedan allting var kört.
Jag aldrig tänkt illa om dina kommentarer och texter det här är missförstod.
Hoppas att dagen i guds namn är god och du nor min medelande.
Jag skall inte komentera dina texter, du är alldeles för proffsig.
Jag har bara att lära mig från, att läsa dig i tystnad.
Ha en bra weekend.
Diana
2012-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag kräks på människor som till varje pris hela tiden ska veta allt om alla och liksom på ett neurotiskt, maniskt sätt fladdra omkring överallt samtidigt.
Och denna mobilhysteri..."Vad gör du?" Alla blir ett mini-Stasi.
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP