Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bagateller...?

 

 

 

- Jag skulle vilja skriva en liten skröna,

som handlar om ett snuttefjun och en snurfelhöna!

 

- Vafalls! Vad är nu detta för underliga djur?

Kan man sätta sätta dem i bur?

 

- Nej, svarar jag med en listig min.

De lever helt fria i fantasin!

 

- Trams! Ryter en annan med fullärd snok.

Du kan ju inte vara riktigt klok!

 

- Jaa, jag önskar det stod i din kuskapsbok,

att Världen är vis och att jag är en tok!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-18 17:51



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
En härligt njutbar text! Skön och vilsam att läsa.
2012-02-20

    ej medlem längre
Helt underbar!:-) ett leende tog sin stans på mina läppar!
2012-02-19

  kerstin skriver VIP
haha, snurfelhöna :))
skönt fantasifull dikt/text
2012-02-18

    ej medlem längre
Vilken befriande text...tack...den får mig att le varmt!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge