Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insåg

Plötsligt insåg jag att jag är jag
Jag insåg att jag är inte vi
Jag insåg att JAG är jag

Plötsligt insåg jag livet är föränderligt
Jag insåg att jag accepterar det
Jag insåg att JAG är jag

Plötsligt insåg jag att jag mognat
Jag insåg att jag är min egen
Jag insåg att Jag är jag

Plötsligt insåg jag att det går att släppa
Jag insåg att kärleken kommer och går
Jag insåg att Jag är jag

Plötsligt insåg jag att jag älskat
Jag insåg att jag kommer älska igen
Jag insåg att jag är JAG

Inte Vi




Fri vers (Fri form) av Peter Grahn
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt! Må denna insikt bli dig till kontinuerlig frigörelse och befrielse.
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Grahn
Peter Grahn