Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden viner

Vinden viner
rycker, sliter
Spelar på fönster
och mina nerver

Den flyttar allt
Det blir svalt,
rentav kallt

Men ett är gott:
Flugorna drar bort!

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina tre korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar

PS! Flugan plåtade jag i Katalonien i höstas, men vinden är nu, i Bahrain. 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-19 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att bli av med objudna gäster. . .
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)