Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


naturens grymhet






musens

dödsstrid

mot starka käkar förlorad







Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-19 01:17



Bookmark and Share


  Annie Lundh
Svar till vanlig go människa!

Tack för kritiken. Även om den är lite missriktad. Jag läser i stort sett allting som kommer ut under kategorin "fri vers" här, då det är den sortens skrifter som intresserar mig mest. Så jag läser ofantligt mycket av vad andra skriver, applåderar flitigt på de texter jag tycker förtjänar det men är dålig på att kommentera.

Hoppas du får en fin dag!

Kram!

// A.L.
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Eat or be eaten, som Iggy sjöng.
2012-02-19

  Dandelion
AL,

vackert skrivet
men du
har du verkligen inget mer
å göra i livet
än detta

å tro inte
bilden
på din sida
ger nåt

du valde mej
som skrivarvän

du läser inte
ger ingen annan
uppmärksamhet

du bara kör
jag jag jag

Skaffa dej psykoterapeut
ifall du inte kan bättre

Kram på dej ändå,
G.
(sparar denna kritik, utifall du inte fattar)
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh