Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad....


Leende

Säg mig det ansikte
som inte blir vackert
av att blomma ut i
ett leende




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-19 08:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant
2012-02-22

  Birgitta Jacobsson
Den mest smittsamma "sjuka" som finns=leendet!
2012-02-20

    ej medlem längre
du har så rätt....
2012-02-19

  La Magnólia VIP
Så sant! När lyckan eller glädjen fyller ansiktet och ögonen geonom ett leende, så smittar det av sig och sprider skönhet över den människa vi ser ...
2012-02-19

  Yheela
Ett leende är *alltid* inspirerande!
Vackert sagt.
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag ber om förlåtelse för att jag brusade upp, var otrevlig och blockerade dig.
Du träffade en öm punkt.
Jag tycker inte om när folk talar om för mig hur jag ska vara eller vad jag ska skriva.
Men dessvärre överreagerade jag.
Beklagar detta.

Kram!

Larz
2012-02-19

  Anya VIP
Absolut en sanning!!!
2012-02-19

  Ninananonia VIP
Vackert :)
2012-02-19

  Ninananonia VIP
:) ja






och leendet ska komma från hjärtat



annars blir det ju bara ett grin...
2012-02-19

    ej medlem längre
Aahh..så sant
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Mitt
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP