Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...... på hal is ......

 

 

 

Snöslask å nattsmyg

 

å själens mörka sår

 

kom till mej å sanda

 

så ja på benen står

 

Var mitt salt å töa

 

mitt inres svarta is

 

nu börjar det att snöa

 

i drivan där jag står

 

Kom låt din milda värme

 

smälta snö å is

 

å låt din friska anda

 

ge smak av Vårens bris

 

Nu går ja här å halkar

 

å kroppen illa slår

 

i ändan får ja valkar

 

å benen full av sår

 

Ja önskar ja fick vingar

 

té å fly mej emot din vår

 

där DU i skira dalen

 

mej väntande då står

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-19 16:13



Bookmark and Share


    lory
våren,primavera,proljece..kom igen .....
2012-02-21

    ej medlem längre
Din fin text får mig att toklängta efter våren...och ljuset...och allt det ljuvliga....tack!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge