Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


att fly till tillflykt




en flykt

kan vara

hela livet






Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-20 07:18



Bookmark and Share


  Vilhelm
Ibland är det bättre att vända och se det man flyr ifrån i ögonen. så skönt att slippa fly och börja leva i stället.
2012-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Många flyr från den enda tillflykten som är värd att fly till.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh