Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fina vän Ninananonia som haft så besvärlig migrän några dagar


Om jag bara kunde...

Om jag bara kunde
lindra din smärta
för en stund
Få dig att glömma det onda
en kort sekund
Få dig att skratta genom ögonens tårar
Sväva lite viktlöst i en rolig mening
Bära dina bördor i en viskning
så du får hämta andan
Vila i dig själv
En liten liten stund




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-19 22:47



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Så fint och fyllt av medkänsla! Kram!
2012-02-29

  anits VIP
Mycket omtänksamt
fint skrivet
2012-02-22

  Jakob Drakros
En varm, stödjande kram
som bara en väl kan ge.
:-)
Väll skriven.
2012-02-20

  Msann
Den här berörde mig verkligen, då jag känner igen mig så galet mycket i den känslan...
2012-02-20

  Rise Little One
Äkta kärlek mellan vänner :)
2012-02-19

    ej medlem längre
Din omtänksamhet berör...vilken underbar vän du är...
2012-02-19

  Ninananonia VIP
Ja migränen den vill man gärna bli av..med.. kram
och visst hjälper det ibland med fina tankar... när det är som värst...
2012-02-19

    ej medlem längre
en varm önskning ur ett varmt hjärta..
välordat
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP