Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sett dagen dö sett den uppstå



Jag har sett dagen dö

jag har sett den återuppstå

havet skär av ett måste

inga timmar som trevar

ljus som stiger och faller

______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén