Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta våren

Det går att hitta våren
Bara man letar på rätt ställe

Ett år
mötte jag våren tre gånger:
Lövsprickningi Kaukasus
Blommande diken hemma
Björkars musöron i Norrland.

I Bulgarien kunde jag ett år
se våren krypa upp
längs bergssidan
vecka för vecka.

 

I hjärtat söker jag våren
varje morgon året runt:
Beredskap för
pånyttfödelse, skönhet,
skörhet och hopp!

 

----------------------------------------
Pst! Du har väl inte missat mina tre korta lektioner i HTML för poeter?
HTML för poeter. Del 1 - Grunderna
HTML för poeter. Del 2 - Video
HTML för poeter. Del 3 - Länkar

Bilden: Gult vårtecken på berget Vitosha utanför Sofia, Bulgarien.

 

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 476 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-20 10:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2012-02-29

  anits VIP
Vackra rader
2012-02-22

    ej medlem längre
Så vackert vårligt!
2012-02-20

  M M Mannheim VIP
Hur blir det våren där du är? Eller är det sommar hela tiden?
2012-02-20

  Minkki VIP
hjärtat är bästa stället, naturen hjälper till - en skön text, tanke, blomma :-) Mozart har tonsatt en härlig liten sång som heter Vårglädje... Glad blev jag av din text - och glad är jag över html-råden du gett... Nu bokmärker jag dem!
2012-02-20

  bittemi VIP
Din text gör mej glad. Sparar som bokmärke
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)