Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


mormor






dina knotiga händer

berättar viskande

livshistoria







Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-20 10:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och tänkvärt
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh