Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sexordare om...


blickar





skolkorridorens

ljudliga blickar

högg

som knivar






Fri vers (Fri form) av Annie Lundh
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-20 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den känns!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Annie Lundh
Annie Lundh