Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...... under isen ......

 

 

 

desperat försöker jag köra huvudet

 

genom isen

 

 

gång på gång

 

 

men den är för tjock

 

 

jag får bara huvudvärk

 

 

svagt anar jag människorna

 

skratten soljuset ovanför

 

 

till slut resignerar jag

 

 

o sjunker långsamt till botten

 

 

här hittar jag en sten

 

att lägga under huvudet

 

 

det är lika bra

 

att göra det bekvämt för sig

 

 

en abborre stirrar nyfiket på mig

 

 

här får man väl ligga

 

o vänta på islossning ...!

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Bo Himmelsbåge
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-21 03:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt bra skriven!
2012-02-21

    lory
värmen kommer att smälta dina tvivel o vattnet kommer att skölja rent din själ..underbart metaforerna flödar o jag bara älskar den
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge