Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

min pappas gamla katt har slutat andas...




då jag gick..,

jag ville

men kunde inte

stanna

i allt vi haft

smekte en varmt vind

tog med sig allt det

du inte såg

då jag gick..,


jag kunde höra

men inte svara

för att trösta dig

i alla frågor

jag lämnade efter mig


visst kände jag din smekning

men för dig

var jag redan borta


tro mig att jag ser dig där

trots att din ensamhet biter

spinner jag dina drömmar


vår tidigare tvåsamhet

spänner tomma rum

men befäste ändå

den tid vi fick

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-21 20:44



Bookmark and Share


  anits VIP
så fint och mycket
igenkännande skrivet
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP