Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betalar mina dagar med livet



Jag betalar mina dagar

med livet

det gick efetr tidens alfabet

ödet fick jag

det gick inte att välja

brett eller smalt

men ett enkelrum

fick jag

_____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-22 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén