Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greppförlust

Hon höll inte längre i den,
linan, som gick
till det sista hon hade kvar ...

hoppet 

om att allt skulle bli
som det en gång var.

Det gjorde ont,
men hon hade nu insett
att hon måste släppa taget.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-22 22:18



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det blir nog inte som förrut. Det blir nytt, men ändå bra. :)
2012-02-27

  AnnaMy
beskriver en situation jag befinner mig i just nu. det gjorde att behöva släppa taget, men om han inte vill ha hela mig ska han inte bara få de bästa bitarna! nu i efterhand är jag glad över mitt beslut. tack för dina ord
2012-02-25

  Eva Langrath VIP
Smärtsam insikt
2012-02-25

  Minkki VIP
levande livet... bra skriftat!
2012-02-25

    Birgersdotter VIP
Smärtsamt..men kanske nödvändigt
2012-02-25

  mare VIP
Bra formulerat, så är det
2012-02-25

    ej medlem längre
Det kan vara smärtsamt att inse sanningen!
2012-02-25

  Magica VIP
Smärtsamt men insiktsfullt.
Bokmärke.
2012-02-23

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant aspekt. Jag skulle vilja
ha "taget" på sista raden.
Bestämd form tidigare i dikten.
Tycker om den.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP