Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag begär inte för mycket

Ja, hur skulle du kunna förstå, när du ej varit i mina skor....

Men jag begär inte att du ska förstå, jag begär att du ska ta in vad jag säger och fatta att jag har rätt....LYSSNA!




Fri vers av Therés
Läst 536 gånger
Publicerad 2012-02-23 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!