Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära jag nu kan komma...

jag befinner mig nära jagets fäste
ett möte med tusen nervändar - under min hud
och alla är för dagen vilse, sökande ny utfyllnad  
 
här och nu, i virvlade gångar, ljus och mörker
djupa veck forcerade av mitt ego
förgreningar till själens återvinning
sorterar förnuft och känsla, gungar med jaget 
och förkastar stundens revor

däri lockelse - till och från den helhet 
följt efter dygnens olika byten
så vet jag att tystnaden hinner ikapp  
för att ge mig den stillhet jag så väl behöver 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-26 18:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert och berörande
kloka rader
2012-02-26

    ej medlem längre
Underbara ord...blir djupt berörd....
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP