Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genomgår just nu en smärtsam och skuldtyngd skilsmässa...!


Via dole Rosa ...!

 

 

 

När man inte är älskad

hur ska man leva då 

man borde inte vara allena

man borde vara två

 

Man borde gå genom Porten

där Änglar vandrar tyst

o kanske av en avlägsen stjärna

bli stilla sedd o kysst

nu när har facklan slocknat

o resan för alltid är slut

man borde gå genom Porten

där inga vägar tar slut

 

Där kan man gå i gamla o slitna

nötta  trasiga skor

de långa och smärtsamma stegen

ditt upp där vår Herre bor

 

Men Korset skaver till tårar

o Skulden tynger tung

o Törnet sticker och sårar

i en kropp som ej längre är ung

 

Till sist når jag den yttersta

Tronen o upp till min Fader går

o räcker Honom Korset med spikar

o visar mina blödande sår

 

Sedan knäböjer jag inför Herran

o ber för min usla Själ

framför Honom

där Straffet är fjärran

han som vill Alla Människor väl

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-25 20:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Har svårt hitta ord...det är så bra..du närmar dig mer och mer de riktigt stora.
2012-07-12

  Siggesdotter
Men käre poet - vilka texter du har! Och här är ännu en...tur du inte ser mina tårar...
2012-07-01

    lory
mamma mia..så mycket smärta men s mycket känslor som du sprider genom texten....jättebra...ljuset kommer till dig..kramar
2012-02-26

    ej medlem längre
Smärtsamma ord som du uttrycker så vackert och känslosamt...
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge